Vitaal Oldambt – film over bijdrage ondernemende vrouwen aan vitaal platteland

Wiebke Wellbrock berichtte al over netwerken van ondernemende vrouwen in Groningen, die door de Vereniging Groninger Dorpen worden ondersteund met een bijdrage vanuit een LEADER-gelden (Mit mekander), en in het bijzonder over het netwerk Wichterwest in het Westerkwartier en bijeenkomst van 8 december 2009.  Harry van Schokkenbroek heeft een mooie film gemaakt over ondernemende vrouwen in Oldambt en hun bijdrage aan een vitaal platteland. De film is te bekijken op de website www.h-schokkenbroek.nl/Film.html (in de map films 2009/2009).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s