Uitnodiging Studiedag Multifunctionele Landbouw

Op woensdag 15 juni a.s. organiseert de vakgroep Rurale Sociologie (samen met collega’s van Educatie- en Competentiestudies) een studiedag rond het thema multifunctionele landbouw. Deze bijeenkomst vormt de afsluiting van van het tweejarige onderzoeksproject ‘Dynamiek en Robuustheid van Multifunctionele Landbouw’.

De studiedag vindt plaats op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en is bedoeld voor iedereen geïnteresseerd in en betrokken bij de huidige en toekomstige ontwikkelingen van multifunctionele landbouw in Nederland (ondernemers, onderzoekers, beleidsmakers, adviseurs etc.). Aan deelname zijn géén kosten verbonden.

Download hier de volledige uitnodiging. Voor meer informatie en aanmelding kijk ook op de website van het onderzoek ‘Dynamiek en Robuustheid van Multifunctionele Landbouw’.

Tot ziens op 15 juni a.s.!