Denk, praat en doe mee met het verduurzamen van voedsel

Our Common Food geeft jou de kans om met andere jongeren en professionals in contact te komen die óók willen bijdragen aan gezond, eerlijk en duurzaam voedsel. Samen ga je aan de slag met oplossingen voor de voedselproblematiek en schud je je omgeving wakker middels Facebook, Twitter, weblogs, videos en reportages.

 Met Our Common Food kun je je inzetten voor een eerlijke prijs van voedsel, voor het aanpakken van globesity, voor eten uit je eigen stad en voor nog veel meer. Kijk voor een overzicht van de thema’s op www.ourcommonfood.nl en schrijf je in voor de kick-off op 23 maart in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

www.ourcommonfood.nl / @Our_Common_Food / #OCFood / http://www.facebook.com/OurCommonFood

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s