Dag van de stadslandbouw 2014

onderzoekerstadslandbouw

Afgelopen donderdag was de Dag van de Stadslandbouw 2014. Het werd voor de derde keer gehouden, dit keer in Utrecht, in de Fabrique (wat een locatie!). Er worden tegenwoordig zoveel bijeenkomsten rondom stadslandbouw georganiseerd dat ik het niet meer kan bijhouden. Elke week is er wel iets te doen. Ik wordt er soms bijna een beetje door murw geslagen – terwijl het natuurlijk hartstikke leuk is dat het onderwerp zoveel in de belangstelling staat.

Omdat er zoveel te doen is, ga ik lang niet overal naartoe. Maar ik had het gevoel dat ik de Dag van de Stadslandbouw niet kon missen, en aangezien het in mijn eigen stad was…  Inderdaad was het een groot evenement waar ik veel bekenden tegenkwam, zowel van binnen als van buiten Wageningen UR. Zelf raakte ik geïnspireerd door Claus Meyer, mede-eigenaar van restaurant Noma in Kopenhagen, dat nu al voor de vierde keer is uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld…

View original post 346 more words