Nieuwe collectieven agrarisch natuurbeheer in oprichting

Op 5 september is het Drents collectief opgericht door ANV Drenthe en LTO Noord, lees het persbericht voor meer info. Het is de eerste van naar verwachting nieuwe 40 collectieven die in Nederland worden opgericht om invulling te geven aan het nieuwe Natuur en Landschapsbeleid vanaf 2016. Dit is te volgen via het Portaal Natuur en Landschap met achtergrond informatie over het nieuwe N&L beleid en de collectieve aanpak, nieuws en ook een serie videoblogs, waarvan de laatste gaat over het Drents collectief.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s