Stappenplan buurtmoestuinen II

onderzoekerstadslandbouw

Vandaag een korte update van een eerder bericht, om onze nieuwe brochure ‘Buurtmoestuin? Zo gedaan!’ te promoten. Deze brochure is voortgekomen uit een Wetenschapswinkelproject voor de Kenniskring Buurtmoestuinen Almere. In dat project beantwoorden we als projectleiders twee vragen: 1) Hoe start je een buurtmoestuin? en 2) Wat zijn de faal- en succesfactoren van het instrument kenniskring ?

Bij het beantwoorden van de eerste vraag zijn we flink geholpen door een groep studenten, die een erg mooi stappenplan hebben gemaakt. Dit stappenplan was het uitgangspunt voor de 2.0 versie, die dus nu beschikbaar is. Download hem hier.

IMG_20141112_120600

View original post

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s