FOODTUBE – Corsicaanse varkenshouderij, verwerking en afzet

Op FoodTube, met naar eigen zeggen de grootste en leukste online verzameling Nederlandse filmpjes over eten, staan ook aantal filmpjes over een excursie naar de Corsicaanse varkenshouderij, over het ras en de wijze waarop ze worden gehoudenhet slachten en het uitbenen en verwerken, de moderne opslag van typisch Corsicaanse droge producten en bereiden van ragout. In de Boerderij  van 2 juni j.l. is een uitgebreid artikel ‘Leven van 120 dieren‘ verschenen over de Corsicaanse varkenshouderij van Monica Commandeur (monicacommandeur@yahoo.com), die ter plekke onderzoek heeft gedaan, en Boerderij-redacteur Leo Tholhuijsen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s