Eten van dichtbij

Werkplaats 10 - Eten van dichtbij

Werkplaats 10 - Eten van dichtbij

Vorige week verscheen een nieuwe uitgave van het blad “Werkplaats voor de Leefomgeving” van de Koninklijke Nederlandse HeideMaatschappij (KNHM). Deze 10e uitgave van dit blad heeft als thema “Eten van dichtbij” en gaat onder meer over stadsboeren, pergolabedrijven, stad-plattelandrelaties en publieke sector catering. Verder bevat het tal van korte beschrijvingen van en web-links naar initiatieven over regionale voedselvoorziening uit zowel Nederland als andere landen. De diversiteit aan activiteiten en benaderingen is zonder meer indrukwekkend. Voor een ieder die geïnteresseerd is in verschillende vormen en aspecten van regionale voedselvoorziening en/of stad-platteland relaties biedt dit themanummer een informatief en toegankelijk overzicht.