Eten van dichtbij

Werkplaats 10 - Eten van dichtbij

Werkplaats 10 - Eten van dichtbij

Vorige week verscheen een nieuwe uitgave van het blad “Werkplaats voor de Leefomgeving” van de Koninklijke Nederlandse HeideMaatschappij (KNHM). Deze 10e uitgave van dit blad heeft als thema “Eten van dichtbij” en gaat onder meer over stadsboeren, pergolabedrijven, stad-plattelandrelaties en publieke sector catering. Verder bevat het tal van korte beschrijvingen van en web-links naar initiatieven over regionale voedselvoorziening uit zowel Nederland als andere landen. De diversiteit aan activiteiten en benaderingen is zonder meer indrukwekkend. Voor een ieder die geïnteresseerd is in verschillende vormen en aspecten van regionale voedselvoorziening en/of stad-platteland relaties biedt dit themanummer een informatief en toegankelijk overzicht.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s