RSO en SDC organiseren een kennismakingsborrel voor aanstaande BSc Thesis studenten (BIN)

Dinsdag 24 Maart a.s. organiseren de leerstoelgroepen Rural Sociology en Sociology of Development and Change een kenningsmakingsborrel voor studenten van de Bachelor ‘Internationale Ontwikkelingsstudies’ die de intentie hebben dit jaar met hun BSc Thesis te starten.

Deze informele borrel is bedoeld om je kennis te laten maken met onze staff leden en hun expertise, en je hier ook een mogelijkheid te bieden om die personen te ontmoeten die je in je BSc Programma (tot op heden) nog niet bent tegen gekomen. Daarnaast biedt deze borrel de mogelijkheid om een eerste brainstorm op gang te brengen over de mogelijke focus van je onderzoek, om je (uiteindelijk) te helpen met het vinden van een begeleider voor je BSc Thesis.

Daarom zijn jullie van harte uitgenodigd op dinsdag 24 Maart 2015 vanaf 17.00 in onze Lounge (te vinden op de derde verdieping van de Leeuwenborch).

Voor vragen neem contact op met Miriam Vreman (Miriam.Vreman@wur.nl), Onderwijs Coördinator Rural Sociology en Sociology of Development and Change.