Student-assistenten gezocht voor de Dag van de Stadslandbouw

Op donderdag 15 mei vind in De Fabrique in Utrecht de Dag van de Stadslandbouw plaats, dit jaar in samenwerking georganiseerd met het PUREFOOD netwerk dat op 14 en 15 mei haar eindcongres houdt. Voor de Dag van de Stadslandbouw zijn de organisatoren nog op zoek naar een paar studenten die hand- en spandiensten kunnen verrichten op 15 mei (o.a. bij de ontvangst van de deelnemers en bij de start van de workshop sessies). Heb je belangstelling om te helpen, meld je dan aan bij Marco Lipsius van B2B Productions (marco.lipsius (at) b2bproductions.nl).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s